luni, 21 martie 2011

Tort toba



Are blat negresa, crema caramel (din toffee + frisca).
Crema mi-a cam facut probleme, s-a cam lasat, si odata cu ea si frumusete de toba... Sper ca nu s-a dezintegrat de tot pana a ajuns la sarbatorit.

4 comentarii:

  1. uaaa, ce tobita frumoasa!!!
    imi pare rau ca am ratat atitea torturi frumoase in ultima vreme. te pup, spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine arata...chiar imi vine s-o desprind din poza sa i-o dau lui bebe al meu ))))

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc mult, stefana si ana! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. super , te rog spune-mi cum l-ai ornat .
    am un baiat mare baterist si duminica e ziua lui si as vrea sa-i fac o surpriza . Te rog !!! adresa de mail mtccamelia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere