miercuri, 25 august 2010

Tort Mickey & comp


A trecut un an de la prima mea pasta de zahar, la tortul papusa pentru Raisa.. (sigur nu era luna trecuta????). Of-of, ce trece timpul asta..
Dar sa revin la ale mele: blat pufos alb cu rom, cioco si lamaie (creme de...).
La multi multi ani!

5 comentarii:

  1. delioara draga, ce de torturi frumoase ai facut !!!! felicitari ! cum reusesti sa desenezi atat de perfect pe pasta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este superb!
    Fataaaaaaaaaa,eu de ce nu am stiut de blog??!!Noroc de mine ca l-am descoperit la Daniela!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc multe, fetelor!
    si eu va admir, dar mai din umbra, asa, ca la job nu pot misca in front si acasa sunt prea obosita si/sau am de facut torturi si/sau n-am loc la comp.
    MIMI, multumesc de vizita si de aprecieri, titi vizitez si eu banda de facut torturi ori de cate ori pot, esti un model pentru mine, felicitari din suflet!
    Daniela, multumesc!, si nu e asa de greu cat pare.. secretul pe care l-am descoperit eu dupa marele numar de 2 picturi este sa lasi placuta de zahar simpla la uscat ( ozi, eu) si apoi sa pictezi pe ea, altfel se intinde culoarea, si apoi eu o mai las o zi la uscat doar cu contururile trasate, ce e de umplut fac a treia zi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Delioara, foarte frumoase torturile tale! imi plac in special cele pt copilasi ! sunt asa de finute .........

    felicitari! la cat mai multe si mai reusite torturi ! :)
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult, Cellya, asemenea si tie. Am vazut ca si tie iti plac tare mult torturile pentru copilasi, si muncesti cu drag la ele.

    RăspundețiȘtergere